Uvjeti kupovine

Uvjeti kupovine

Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je LUPUS ART NET, Oreškovićeva 6s, 10 020 Novi Zagreb, Hrvatska, OIB: 02818241169, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u kunama po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke na dan narudžbe.

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem – košarica internet trgovine telefonskim putem ili mailom. Kupac mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe.Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Plaćanje

Naručene artikle Kupac će Prodavatelju platiti bankovnom doznakom (općom uplatnicom), pouzećem, ili Paypalom na osnovi Kupčeve narudžbe. Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u internet trgovini Prodavatelja.
 

 

Dostava

Dostava robe vrši se u pravilu ponedjeljkom i petkom svaki tjedan, a vrijeme isporuke je od 3 do 10 radnih dana od narudžbe.

Povrat i reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u zakonskom roku. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail info@forapokloni.net. U slučaju reklamacije Kupac je dužan vratiti proizvod Prodavatelju na navedenu adresu u roku dogovorenom s Prodavateljem. Reklamacija će se smatrati valjanom ukoliko se pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Jamstvo privatnosti

Jamstvo privatnosti opisuje kako LUPUS ART NET postupa s vašim osobnim podacima tijekom korištenja internet stranice i internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje LUPUS ART NET sazna tijekom vašeg korištenja www.forapokloni.net internet trgovine. LUPUS ART NET se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju www.forapokloni.net internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. LUPUS ART NET će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Izmjene

LUPUS ART NET zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama www.forapokloni.net

Pitanja i prijedlozi

Sva pitanja i prijedloge možete nam poslati na mail: info@forapokloni.net.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica www.forapokloni.net komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izjava o konverziji

Sve cijene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u kunama po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke na dan narudžbe. Zaračunati iznos na vašoj kreditnoj kartici preračunava se u vašu domaću valutu sukladno deviznom tečaju udruga kreditnih kartica.

Kupujte s povjerenjem

PayPal

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija